Kim's Trädgård & Stenläggning

Vårt företag består av flera olika tjänster inom trädgård och stenläggning. Vi har ca 10 års erfarenhet i mitt fantastiska yrke, erfarenheten och utbildning har jag fått genom åren. Vi har jobbat mycket utomlands, bland annat i Kroatien. Och har just nu ett samarbete med ett företag i Tyskland. Företagets och mitt största intressen är att sätta både företagskunder och privatkunder i fokus om deras vision att skapa fram den bästa planering och resultat inom trädgård och stenläggning. Vi jobbar inom skåne och halland.Inga uppdrag är för stora hos Kim. Inte för en som har kompentens och jobbar med högsta kvalite och bästa planering till ett förmånligt pris. Hos Kim's trädgård och stenläggning är alla kunder och alla jobb stora som små värdefulla. Lojalitet är i högsta grad viktigt och jag lämnar alltid garanti. 
 


En missnöjd kund, en dålig planering eller dåligt utförligt jobb är inget som Kim acepterar. Så om ni har börjat fundera över att göra om, förnya något, eller bara ändra så står jag gärna till ert förfogande.
 


Företaget har varit verksam i över ett år, och innehar både F-skatt och moms. Rot-avdrag är möjligt om det gäller enligt skatteverkerts normer och regler, för mer info finner ni på skatteverkets hemsida. Företaget erhåller er även referenser där mitt arbete har visat god resultat. 


Välkommen att ta kontakt med oss:

Kim's Trädgård & Stenläggning
S.Stenbocksg 136
252 45 Helsingborg
Telefonnummer: 0700-603975